Uitleg en onderscheid

Training

In een training leer je iets wat je beter wilt kunnen. Als trainer help ik je de gewenste vaardigheden te ontwikkelen. Denk hierbij aan gespreksvaardigheden, klantgerichtheid of het omgaan met weerstanden. In de traing krijg je nieuwe methoden en technieken aangereikt met de uitnodiging deze toe te passen.

Coaching

Door coaching leer je hoe je jezelf een stap verder kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld in het doorbreken van ineffectieve gedragspatronen. Coaching gaat vaak over jouw gedrag in relatie tot dat van anderen. Als coach begeleid ik je naar autonoom en geintegreerd gedrag in een gewenste situatie in de toekomst. Dit kan betrekking hebben op privé -of werksituaties. Ik moedig je aan, stel vragen, daag je uit en houd je een spiegel voor. Hiervoor beschik ik over een grote hoeveelheid werkvormen en interventies om je te begeleiden.

Therapie

Bij therapie gaat het niet alleen om leren en ontwikkelen, maar vaak ook om helen en zingeving. In therapie komen mensen die, vaak langere tijd, in onprettige en ongewenste omstandigheden zijn of waren. Zodanig dat er een sterke behoefte is aan verandering, vanuit pijn of verlangen. In therapie word je geholpen naar de gewenste verandering te gaan. Je wordt uitgenodigd naar de diepere lagen van de oorsprong ervan te gaan. Door het bewust en met aandacht kijken, op deze diepere laag ontstaat rust. Vanuit deze rust kan je bouwen aan de gewenste verandering.

Gea Schonewille

Als trainer, coach of therapeut kan ik jou begeleiden tot het eigen niveau waarop ik zelf sta. Dit vraagt ook aan mijzelf permanente ontwikkeling, scholing, zelfonderzoek en training. Zo heb en hou ik weet van wat cliënten doormaken en zo kan ik van betekenis zijn en blijven.

Het is en blijft prachtig werk.

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT OP

CONTACT